Jan Keijenberg (1958) is geboren in Roosendaal was al op jonge leeftijd actief in de muziek als koorzanger aan de StJan in Roosendaal.

Studeerde op de muziekschool schoolmuziek AMV, blokfluit en later Piano en orgel respectievelijk bij Jan Koenraad en Jan Walraven.

Heeft hoofdvak Orgel en Koordirectie gestudeerd aan het Nederlands Instituut voor Kerkmuziek te utrecht 1976-1981. Afgestudeerd in bijvakken Solfege, Gregoriaans, Piano en zang, diploma kerkmusicus.

Afgestudeerd 1981 hoofdvakken, Orgel en Koordirectie.

Al in zn vroege studietijd verbonden als organist onder Kees van Helvert aan de Fatima kerk Roosendaal en vervolgens als dirigent/organist aan de Heilig Hart parochie Roosendaal.

Later nog functies bekleed als dirigent van Vox Humana Klundert , Zezam in Zevenbergen, Polyhymnia Fijnaart en Dirigent, Organist aan de Basiliek te Oudenbosch.

Zingt al vanaf de oprichting, ontstaan uit popkoor “de Voices” , in a capella Vocal Group “ Voice Over “

Vanaf de oprichting van “de Voices” is Jan verbonden als vaste Pianist/begeleider.

CONTACTGEGEVENS
Bellen 0612760971
 
Popkoor de Voices uit Fijnaart
 
smpeembregts appestaart je hotmail.com
 
http://www.devoices.net/
 
MEER INFO
Genre
Pop
 
Geboorteplaats
Fijnaart
 
Over
Popkoor De Voices uit Fijnaart,was tot december 2016,onder leiding van de begeesterde Annalisa Schmad.Met veel enthousiasme heeft John Muller het dirigeerstokje overgenomen. Ons repertoire wordt begeleid op piano door Jan Keijenberg,
 
categories